ბევრს ჰქონია შემთხვევა, როცა ჩაისთვის ან ყავისთვის წყალი განმეორებით აუდუღებია. თუმცა ბევრმა არ იცის, რომ ეს ორგანიზმისთვის ძალიან სახიფათოა.
წყლის ადუღების შემდეგ მისი შემადგენლობაც იცვლება, ცუდი ნივთიერებები კვდება და მისი დალევა უსაფრთხოა. თუმცა თუ წყალი დიდხანს დუღს ან მეორეჯერ ადუღებთ, ქიმიური ნაერთები იცვლება და ბევრი საშიში ნივთიერები კვდომის ნაცვლად, დაგროვებას იწყებს.speqtri.ge შენი ვებგვერდი
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას. |
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX. |
მასალის გამოყენების პირობები