სპექტრი+
რატომ არის საშიში ბევრჯერ გაცხელებული კერძი
ყველა ჩვენთაგანმა უნდა დაიცვას კვების რაციონალური პრინციპი. საკვები ყოველდღიურად ერთსა და იმავე დროს უნდა ჭამოთ, არანაკლებ სამჯერ დღეში, ოღონდ მცირე ულუფებით. საკვების ძირითადი ნაწილი დღის პირველ ნახევარში უნდა მიიღოთ. სადილი კალორიულობით და მოცულობით ვახშამს უნდა აღემატებოდეს. ვახშამი კი დაძინებამდე 4 საათით ადრე უნდა მიირთვათ. შეგიძლიათ ღამის საათებში მიირთვათ რძის პროდუქტი, კისელი, ხილი. რაც შეეხება ხორცეულს და ცხიმიან საკვებს, ისინი დაძინებამდე 5-6 საათით ადრე ჭამეთ, ან ეცადეთ, იმდენი ჭამოთ, კუჭს მათი მონელება არ გაუჭირდეს. მომზადების დროს კი ყურადღებით იყავით, რომ საკვები არ გადახარშოთ ან ზომაზე მეტად არ შეწვათ. მოერიდეთ საკვების ბევრჯერ გაცხელებას. ბევრჯერ გაცხელებისას, კერძში ნადგურდება ვიტამინები და სხვა მნიშვნელოვანი ნივთიერებები. წარმოიქმნება ახალი, ტოქსიკური კომპონენტები, რომლებიც კუჭ-ნაწლავის დაავადებებს წარმოშობს და კიბოს განვითარებას უწყობს ხელს.
| Print |  E-mail
FaceBook Twitter Google


მასალის გამოყენების პირობები

Без перевірок, дзвінків родичам та друзям взяти кредит в Україні пропонують мікрофінансові організації. Перегляньте ТОП компаній в списку.


Онлайн кредит дозволяє уникнути зайвих паперів та черг і саме тому кредит на карту є великим плюсом для сучасних людей. Оформлюйте в МФО.
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler deneme bonusu
1xbet MobilBetturkey GüncelBetist Mobiltrbetsupertotobet bonusbetrollerbetpionerMariobet Güncel GirişBahis.com girişTarafbet Giriş